stawiamy na lokalność i wysoką jakość naszych produktów

nasze indyki pochodzą z lokalnych ferm

większość naszych indyków pochodzi z ferm zlokalizowanych w pobliżu zakładu w Stasinie

70 mln kilogramów przez 365 dni w roku

dostarczamy najlepszej jakości mięso indycze

wyspecjalizowana kadra pracownicza

zatrudniamy 300 osób o najwyższych kwalifikacjach z okolicznych miejscowości

kierujemy się zasadą „welfare”

wyjątkowo dbamy o dobrostan zwierząt

ponad 10 lat doświadczenia

na rynku drobiarskim

pełna kontrola produkcji

chów wszystkich indyków oraz proces produkcji podlegają pełnej kontroli jakości, potwierdzonej certyfikatami

ponad 500 tys. sztuk drobiu

miesięcznej mocy ubojowej

nasze certyfikaty

IFS FOOD / BRC FOOD / QAFP ISO 22000 / Halal

60% produkcji eksportujemy globalnie

sprzedajemy do ponad 20 krajów na świecie


Nieustannie dążymy do doskonalenia procesów oraz technologii uboju, stale podnosząc nasze standardy, jakość i wydajność produkcji. Ciągły rozwój umożliwia nam także specjalizacja w produkcji mięsa głównie z indyczki.

W Stasinie jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów, nawet tych najbardziej wymagających, dlatego w razie potrzeby jesteśmy gotowi zaoferować nietypowe rozwiązania produktowe.