
większość naszych indyków pochodzi z ferm zlokalizowanych w pobliżu zakładu w Stasinie

dostarczamy najlepszej jakości mięso indycze


zatrudniamy 300 osób o najwyższych kwalifikacjach z okolicznych miejscowości

wyjątkowo dbamy o dobrostan zwierząt


na rynku drobiarskim

chów wszystkich indyków oraz proces produkcji podlegają pełnej kontroli jakości, potwierdzonej certyfikatami


miesięcznej mocy ubojowej

IFS FOOD / BRC FOOD / QAFP ISO 22000 / Halal


sprzedajemy do ponad 20 krajów na świecie
Nieustannie dążymy do doskonalenia procesów oraz technologii uboju, stale podnosząc nasze standardy, jakość i wydajność produkcji. Ciągły rozwój umożliwia nam także specjalizacja w produkcji mięsa głównie z indyczki.
W Stasinie jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów, nawet tych najbardziej wymagających, dlatego w razie potrzeby jesteśmy gotowi zaoferować nietypowe rozwiązania produktowe.