większość naszych indyków pochodzi z ferm zlokalizowanych w pobliżu zakładu w Stasinie
dostarczamy najlepszej jakości mięso indycze
zatrudniamy 300 osób o najwyższych kwalifikacjach z okolicznych miejscowości
wyjątkowo dbamy o dobrostan zwierząt
na rynku drobiarskim
chów wszystkich indyków oraz proces produkcji podlegają pełnej kontroli jakości, potwierdzonej certyfikatami
miesięcznej mocy ubojowej
IFS FOOD / BRC FOOD / QAFP ISO 22000 / Halal
sprzedajemy do ponad 20 krajów na świecie
Nieustannie dążymy do doskonalenia procesów oraz technologii uboju, stale podnosząc nasze standardy, jakość i wydajność produkcji. Ciągły rozwój umożliwia nam także specjalizacja w produkcji mięsa głównie z indyczki.
W Stasinie jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów, nawet tych najbardziej wymagających, dlatego w razie potrzeby jesteśmy gotowi zaoferować nietypowe rozwiązania produktowe.